×
oBěhání.cz

Pizza se vším všudy

Lopata na pizzu

Možnost připravit pravou italskou pizzu nebo jiné kynuté pochoutky je možné díky gastro vybavení pro profesionální kuchyně i nadšené ametéry. Pizza patří již dlouhé desítky let po jednu z nejoblíbenějších italských pochoutek, které jsou vyhledávané jako plnohodnotný oběd nebo jako pochoutka uprostřed večera. Jejich správná příprava bude ještě jednodušší díky gastro výbavě, kterou můžete jednoduše najít v tomto katalogu.

Základem pro každou pizzu je její těsto, které musí být správně uváleno a mít možnost vykynout. A to platí nejen pro pizzu, ale také další pečené pokrmy a pochoutky jejichž příprava se výrazně ulehčí kynárna. Kynárny jsou speciální zařízení vhodné pro kynutí hned několika těst zároveň, a to díky praktickým kolejnicím a mnoha dalším aspektům, jako je jejich rozměr, dostupné funkce (například jaký je příkon nebo zda má teplotu řízenou termostatem) a zda se jedná o elektrickou kynárnu nebo jinou.

Vzhůru do pece

Jakmile je těsto vykynuté, vyválené a nazdobené přichází na řadu samotné pečení. Pro výrobu pravé pizzy je právě pec na pizzu zcela zásadní. Tu specifickou chuť pizze dodává správná pec. Dnes je možné najít profesionální pece na pizzu v jejich moderním provedení, které jsou vhodné do každého profesionální gastronomického prostředí a jejichž výběr je široký. Je možné najít pece na pizzu za dostupnou cenu, vhodné pro výrobu jedné nebo hned několika pizz najednou.

Jednokomorové nebo dvoukomorové pece jsou ideální například pro restaurace, které mají omezený prostor. Tyto jsou cenově dostupné, úsporné a nevyžadují příliš místa. Navíc jsou v mnoha případech vybaveny nastavitelností teploty jak horního, tak dolního ohřívače. Pec na pizzu je možné vybrat také dle dalších parametrů, například zdroje energie, který vyžadují (například na elektriku, dřevo nebo plyn).

Pohodlné pečení

Aby bylo možné s pizzou dobře a pohodlně manipulovat, ať již pro jeji otočení v peci nebo servírování, je zapotřebí mít správnou výbavou, jakou je například lopata na pizzu. Tento tradiční nástroj je možné najít v mnoha různých provedeních dle velikosti, ale také materiálu. Vyznačuje se svou kulatou (nebo hranatou) plochou pro jednoduché nabrání pizzy a dlouhou tyčí, pro jednoduchou manipulaci.

Vybírat je možné podle samotné velikosti lopaty na pizzu, ale také dle materiálu ze kterého je lopata vyrobena. Nabízí se například hliník, dřevo nebo nerezová ocel, které patří mezi tradiční materiály. V tomto katalogu je možné najít široký výběr cenově dostupných lopat na pizzu díky kterým je možné jednoduše vytáhnout pizzu z jakékoliv pece a jednoduše ihned servírovat. Dostupné jsou s pohyblivými rukojetěmi a ergonomickým designem vhodným do moderních kuchyní a pekáren.



Diskuse

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..